Frågor?

Yes.
Jag skall göra som alla andra!
Frågestund!!
Alla frågor under detta inlägg kommer att få svar.
************************************************************
BTW Ami-chan; nej du behöver inte köpa en bento till mej XD
************************************************************
Just det, den 10 decemeber arrangeras det en Freeze flashmob i malmö 16:00-17:00 samling på centralstationen http://www.facebook.com/event.php?eid=141394352576143
Någon som har lust med en fika tidigare på dagen?
*************************************************************


Jul, jul, strålande jul...och Deco Art

Vi har inte gått in i December ännu men redan är det full sjå med julbestyren.
Det är synd att jag inte får julklappar längre (gränsen går vid 20 års ålder i vår familj, dessutom har vi lite ansträngd ekonomi just nu)
Själv älskar jag att leta efter den perfekta julklappen till mina kompisar. Det ska vara speciella saker, något som man vet att de kommer att uppskatta men som ingen annan skulle ge dem.

Min egna önskelista, skulle troligen bli jättelång OM jag satte mej och gjorde en.

Har kikat lite på deco-kit och moldings på lite olika ställen. Billigast att köpa från utlandet men fortfarande ett problem, frakten + tull(?).
Bl.a så har http://www.kawaiisupply.com/ massor av användbara saker. De har t.o.m färgat smältlim som jag ville testa att dekorera smyckes-lådor med.

Jag är väldigt sugen på att testa att dekorera ett par hörlurar. Har budat på ett par begangnade på Tradera. Vad tror ni? Skulle ni köpa ett par såna? Eller få era egna dekorerade? Klart, då måste de skickas från och till mej...hmm...

Hmm..kollade runt lite ett par hyfsade hörlurar (Urbanears, Skullcandy) går loss på 300-600:- så det mest ekonomiska vore om man dekorerade ett par som kunden redan har...om de nu inte vill ha vanliga earplugs, själv har jag för små öron för dem om det inte är såna dära mjuka in-ears...

Hmm..finns det några billigare märken som faktiskt är bra?


Är dem inte underbara ?
I japan dekorerar man ju typ allting, mobiler, speglar, hörlurar, Nintendo DS etc etc.


Dem här är väldigt vackra, sofistikerade. Underbart gjort. Och visst kan man dekorerar öronsnäckor också;

Jag gillar när det ser enkelt ut, inte för mycket bling...men jag vet att det finns folk som gillar bling-bling väldigt mycket.En sak säger jag dock, det är inte lätt att få det såhär fint, fattar inte hur dem gör...eller jo det fattar jag men ni vet vad jag menar.

Nu har jag suttit en stund och kollat in tutorials och dylikt på devianArt.
Lu-chan ville ha smycken i form av glassar och jag tror att jag har en snygg design på gång plus, så vet jag att hon snackade om att hon ville ha blodiga cupcakes till hennes "lilla" vampyr så det ska jag också fixa. *jag har inte glömt* ;)

Inspiration? Maybee....
See ya' // Li-chan 

PS Jag önskar mig en bentolåda


Ugh!

Ugh....
Vintern är på väg med stormsteg.
Har mejlat Confusion ang. försäljning, men fick svaret att det var väldigt fullt med försäljare, men det verkar som att han kanske kunde klämma in mej för han frågade vad jag behövde, ett bord typ och en stol. Vi får väl se.
Tog fram min lera idag och tänkte att nu jävlar anamma ska det skapas....två saker blev det. TVÅ!
Vad i hela vida världen har hänt med mej? Var är min gnista? Min vilja?  Min inspiration?
Kan det vara så att detta är ett tecken på att jag verkligen har tröttnat???
Noooooooo......
I will be back!
//Li-chan 


Till chirude

Jag kunde inte kommentera på din blogg via mobilen. Men japp, det går bra. Allt är fortfarande kvar så de e bara att välja å vraka.


Japaaaaaan

måste vara underbart.
Vart annars kan man gå på en konsert för att lyssna på en seriefigurs musikaliska uppträdande? Vänta litet, hon är väl knappt ens en seriefigur...bara en karaktär uppfunnen för att...sjunga....

Hatsune Mikuo

(hur lägger jag in ett youtube-klipp så att man kan se det direkt på bloggen?)

Annat då, jo, denna vecka har jag massa att göra, bl.a barnvakt tre dagar, vill gärna träffa kompisar, till helgen är det 30-års fest men jag SKA försöka att hinna med lite kreativt skapande också (ska inte lova för mycket nu)

 

 

Dels så har jag två beställningar kan man säga, dels så är det konvent i slutet av januari och för att inte upprepa misslyckandet med Kultcon måste jag börja i tid, och sedan har jag grejen med dig, Luchinda *yes I'm looking at you* XD
Och just det, om någon vet om man kan köpa rosa limpatroner (till limpistol ) i Sverige så blir jag väldigt tacksam!
Även syntetisk färgat hår i alla möjliga färger (ej peruk utan löst.)
// Live well -  Linnzy
Och såklart vill ju inte bloggen som jag vill ikväll...jag bör gå en html-kurs tror jag...


Hej hopp

Ber om ursäkt för stillheten och lugnet här på bloggen men jag har varit väldigt busy. Dock har jag inget nytt att visa er då jag inte har haft tid för att hålla på med fimon heller + att jag fortfarande är väldigt oinspererad. Det kommer nog ta ett tag innan jag hörs av igen. Har nämligen inget internet nu på ett tag.


RSS 2.0