Silent words

Min bild är färdig. Ganska nöjd med den ändån...det mesta iallafall....får se om jag orkar skanna den ikväll och slänga upp den på dA.Btw min blogg behöver ett nytt, lite mer passande namn. Förslag?


130720

Tänkte visa lite mera vad jag pysslar med just nu.

Först ut är det min älva som förhoppningsvis kommer att bli färdig till min ute-utställning, då kommer jag att ha en sk "tyst auktion" på henne.Sedan har jag ju en del andra småprojekt på gång. tex my little ponys.

Igår hände det något riktigt kul. Vår jobbsökarklubb åkte på utflykt meningen var att vi skulle grilla men det blåste för mycket så vi gick rill Dunkers Kulturhus (helsingborg) för att kunna prata och bestämma vad vi skulle göra istället.

Eftersom projektet inte har pengar till att låta oss besöka saker sombkostar så var de tur i oturen att en av coacherna kände någon som jobbade där samt att hon var på plats. Så vi fick komma in gratis och bl. a titta på en designers kollektion.

HELT FANTASTISKT! Jag blev helt i extas av alla vackra kläder!! Vill så gärna lära mig sy ordentligt!!!!!


och många många många fler fantastiska kreationer! Alla skapade utav ☆Lars Wallin☆

Dessutom var där också "A day in the world" utställningen med bilder från hela världen tagna på samma dag...också fantastisk men jag hade svårt att koncentrera mig på den ordentligt.

Skulle vilja se kläderna igen dock! Bara för att!


Vad händer i eran värld då?


Framtidsplaner

Som jag sa förut så kommer denna bloggen att leva vidare, under samma namn? Det vet jag ej. YumeDesign var drömmen att skapa unika och söta smycken. Då detta inte gick runt, kostnadsmässigt så var jag tvungen att lägga ner. Jag kommer förmodligen fortsätta att göra smycken och jag har en del kvar som fortfarande önskar bli köpta.

I övrigt kommer denna bloggen fokusera mer på allt det andra jag gör. Olika kreativa saker jag pysslar med. Alltifrån målningar till dockor av olika typer, eller inredningsdetaljer.

För tillfället har jag en massa olika projekt att slutföra men då mina händer inte riktigt vill som jag vill (de domnar mm) så blir jag tvungen att ta det sakta men säkert.


Så fort både jag och min vän har lite mera tid så ska blogdesignen uppdateras (ja headern och kategorierna iallfall)

Och sist men inte minst så bjuder jag på en skiss som dök upp inatt när jag egentligen skulle sovit, hehe....


Ojdå

...Hoppsan...jag försvann visst...men så är det ibland...jag har haft en hel del problem i det verkliga livet...och tyvärr kommer jag ej längre kunna göra smycken och sånt...iallafall inte så mycket..dels har jag problem med mina händer och dels så gick det ju liksom inte runt tyvärr....men bloggen blir kvar...kommer nog renovras litet!

Hoppas ni fortsätter att följa mig ändån.
 
SUPERTACK till blogg.se's hjälpcenter som hjälpte mig att få tillbaka bloggen snabbt och lätt efter att jag slarvat bort både inloggning och lösen :D


RSS 2.0